120. zimná aukcia výtvarných diel a starožitností

02. December 2014, 18:00

Image

Aukcie | 120. zimná aukcia výtvarných diel a starožitností

Biografia: Nina Veselá je maliarka, fotografka a dizajnérka. Dcéra herečky Zity Furkovej a dizajnéra Milana Veselého. Dva roky študovala na VŠVU v Bratislave. 1999 odišla do New Yorku, kde poldruha roku navštevovala jazykový kurz angličtiny, ktorý jej umožnil vstup na School of Visual Arts New York University (SVA) do triedy Jeffreyho Metznera. Po skončení odboru so zameraním na reklamu pokračuje vo svojom vzdelávaní na stupeň Master degree. Popri štúdiu pracuje na reklamných projektoch, maľuje a fotografuje. V Bratislave sa predstavila výstavou olejomalieb v roku 2000 v Galérii Michalský dvor, za sebou má päť výstav v New Yorku, ukážky z jej tvorby sú publikované v zborníku New Talent Annual 2003 a 2004.

Aukcie

156. Zimná aukciaNa aukcii bolo vydražených 51 diel (50%) v celkovej hodnote 493 350 €. Nevydražené diela je možné zakúpiť v našich výstavných priestoroch.

Newsletter

Ak chcete byť pravidelne informovaný, a dostávať aktuálne informácie o činnosti spoločnosti SOGA, prihláste sa do nášho mailing listu.