97. aukcia súčasného umenia

17. Máj 2011

Image

Aukcie | 97. aukcia súčasného umenia

Biografia: Andrej Dúbravský je pravdepodobne najviac exponovaným umelcom mladej, nastupujúcej generácie. Od jeho minuloročného, premiérového, účinkovanie vo verejnom obchode s umením, sa jeho pozícia na scéne stabilizovala. Jeho diela boli počas uplynulého roka prezentované na výberových skupinových výstavách v Prahe, New Yorku, Bratislave. Podarilo sa mu dokonca zaujať vplyvného galeristu, Jiřího Švestku, ktorý ho, aj s obchodným úspechom odprezentoval na prestížnej Armory Show v New Yorku. V prítomnej aukcii ponúkame kolekciu kresieb, ktoré vnikli počas nedávneho, dramatického pobytu umelca v Thajsku. Andrej Dúbravský sa narodil 30.7. 1987. 2004-08 študoval na ŠUV, v oddelení kameňosochárstva. Od 2008 je poslucháčom Vysokej školy výtvarných umení v Bratislave, v 4. Ateliéri prof. Csudaia, v tomto roku obhájil svoju bakalársku prácu. Zaujal aj spoločným projektom s Matejom Fabiánom HORROR VACUI pre výročnú výstavu VŠVU - up - (to) – date v Galérii Médium.

Aukcie

156. Zimná aukciaNa aukcii bolo vydražených 51 diel (50%) v celkovej hodnote 493 350 €. Nevydražené diela je možné zakúpiť v našich výstavných priestoroch.

Newsletter

Ak chcete byť pravidelne informovaný, a dostávať aktuálne informácie o činnosti spoločnosti SOGA, prihláste sa do nášho mailing listu.