107. večerná aukcia

13. November 2012, 19:00

Image

Aukcie | 107. večerná aukcia

Biografia: Narodila sa 1971 v Trenčíne. Študovala na SUPŠ v Bratislave, oddelenie textilu Karola Pichlera a na VŠVU v Bratislave, otvorený ateliér Rudolfa Sikoru. Jej práce sú reprezentatívne zastúpené v mnohých domácich a zahraničných zbierkach: SNG Bratislava, GJK Trnava a PGU Žilina, Kontakt Viedeň, European Investment Bank, Luxembourg, Societé Generale a The Florence & Daniel Guerlain Collection Paríž ako aj v súkromných zbierkach doma i v zahraničí. Vystavovala v Slovenskej národnej galérii, v galériách Open, Medium, tranzit dielne, Gandy gallery v Bratislave, GJK v Trnave, PGU v Žiline, Múzeu Vojtecha Löfflera v Košiciach, Basis voor Actuele Kunst v Utrechte, Badischer Kunstverein v Karlsruhe, Frankfurter Kunstverein, Kunstverein Ulm, Kunsthaus Graz / Landesmuseum Joanneum, Kunsthalle Basel, Kunsthaus Bern, Dumbo Art Center, White Collumns, Austrian Cultural Forum v New York City, Rakúskom kultúrnom inštitúte, Veletržnom paláci a Špálovej a Jelení galérii, Futura a MXM v Prahe, Moravskej galérii v Brne, GASK v Kutnej Hore, Galérii Klenová v Klatovách, Domink Art Project v Krakowe, Art-O-Rama v Marseille, Musée d'Art Moderne v Saint Etienne, Zacheta vo Varšave, Daejeon Museum of Art v Soule, Mumok a Künstlerhaus vo Viedni, ICA v Dunaujvarosi, Kunsthalle Lophem, Palazzo delle arti v Neapole, Tallinn Art Hall. Zúčastnila sa Benátskeho bienále, Mediations Biennale 2 v Poznani, Pražského trienále, Manifesta 3 v Ľubľane a October Salon v Belehrade.

Literatúra: Buran, D; Müllerová, K. (Eds): Slovenská národná galérie. 111 diel zo zbierok. Slovart a SNG, Bratislava, 2008 . Str. 262.

Aukcie

156. Zimná aukciaNa aukcii bolo vydražených 51 diel (50%) v celkovej hodnote 493 350 €. Nevydražené diela je možné zakúpiť v našich výstavných priestoroch.

Newsletter

Ak chcete byť pravidelne informovaný, a dostávať aktuálne informácie o činnosti spoločnosti SOGA, prihláste sa do nášho mailing listu.