116. večerná aukcia

08. Apríl 2014, 19:00

Image

Aukcie | 116. večerná aukcia

Biografia: Narodila sa 31. januára 1961 v Bojniciach. Absolvovala Vysokú školu výtvarných umení v Bratislave, rok strávila na akadémii krásnych umení v Paríži. Do roku 1992 sa venovala výtvarnému umeniu, vystavovala v Chicagu, Filadelfii, Paríži, Viedni, Amsterdame i Londýne. Pôsobila aj ako šéfka protokolu bratislavskej Kancelárie prezidenta ČSFR Václava Havla. 1993 vstúpila do reklamného biznisu a voľnej výtvarnej tvorbe sa odvtedy sústavne nevenuje. Pracovala ako kreatívna riaditeľka v MarkBBDO, je zakladajúcou členkou Art Directors Klubu na Slovensku a jeho prvou predsedníčkou. Od 1996 bola riaditeľkou v kreatívnom štúdiu Creative Department, ktorého je i spolumajiteľkou, od 2000 je aj konateľkou CD Ogilvy & Mather. Takisto pôsobí ako výkonná riaditeľka a spolumajiteľka reklamných agentúr CD Ogilvy & Mather, Creative Department. Zastupuje firmu Soho Square na Slovensku.

Literatúra: Jablonská, B.: Osemdesiate. Postmoderna v slovenskom výtvarnom umení. SNG Bratislava 2009

Aukcie

156. Zimná aukciaNa aukcii bolo vydražených 51 diel (50%) v celkovej hodnote 493 350 €. Nevydražené diela je možné zakúpiť v našich výstavných priestoroch.

Newsletter

Ak chcete byť pravidelne informovaný, a dostávať aktuálne informácie o činnosti spoločnosti SOGA, prihláste sa do nášho mailing listu.